02/10-2007

Mænds seksuelle puls


Mænds seksuelle puls

Hvert sekund døgnet rundt producerer vores krop energi. Seksuel energi. Denne energi og vitalitet er livets puls. Livsglæde og et godt helbred hænger sammen med god sex, ja, med elskov.

En central pointe er, at orgasme og ejakulation er to forskellige – to adskilte – ting, hvad der kan være grundlag for uanede muligheder.

Bogen henvender sig både til hetero- og homoseksuelle, både til mænd med og uden en partner – og til ung som gammel, da det beskrives, hvordan den seksuelle energi kan øges med årene.

I Mænds seksuelle puls får det stærke køn enkle angivelser på, hvordan kroppens energiressourcer kan bruges til at forøge den seksuelle nydelse og på et dybere plan føre til et bedre helbred.

Enkelt og alligevel nuanceret og med megen humor beskrives, hvordan mænd kan forøge og udvide deres evne til at få orgasme og bruge disse nydelser og den øgede seksuelle energi som et grundlag for glæde og vitalitet.

Mænds seksuelle puls - Mantak Chia & Douglas Arava - Hovedland - 258 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version