11/01-2008

En usædvanlig samling engle


En usædvanlig samling engle

Har du hang til engle, så er der et overflod af dem i denne smukke og forførende bog. De er der allesammen, de gode, de onde, de faldne, ærkeenglene og skytsenglen. Hvis det er billeder af engle, ja så er der også et overflødighedshorn af dem på næsten hveranden side - engle gennem alle tider - engle i alle udtryk.

Denne bog rummer engle i alle afskygninger, om skabningens usynlige magter og engle som budbringere. En usædvanlig samling engle er en fortryllende rejse gennem englenes univers i jødisk og kristen tradition. Du kan bl.a. læse om englenes rangorden, ærkeengle, faldne engle, skytsengle, engle som budbringere, engle der bringer guddommelig inspiration og meget mere.

Bogen har yderligere interviews med religiøse ledere og jødiske og kristne teologer og forfattere. Scoopet blandt disse interviews er Philip Pullman, forfatteren bag bogen og filmen "Det gyldne kompas", hvor han fortæller, hvad engle betyder i hans bøger.

En usædvanlig samling engle - Margaret Barker - Olivia - 199 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version