16/01-2008

Jul


Jul
Camilla Plum bringer i sin nye kogebog en hyldest til julen og dens traditioner. Måske den sidste rigtige danske madtradition. I sin sædvanligt veloplagte stil og med velrettede kommentarer til både højre og venstre, fårhun sat både maden og vores handlinger i perspektiv.

Med bogen i hånden behøver ingen bæve foran en afvikling af en traditionel juleaften eller julefrokost. Her er både opskrifter og de gode og letforståelige tricks, som er gået fra generation til generation, så julemiddagen lykkes med sprød svær og det hele. Men - med Camilla Plum ved styrepinden, er der naturligvis også forslag til interessante variationer over de elskede temaer.

Men jul er mere end juleaften. Så julebaget, guffet, despiselige gaver, julekrybben og ikke mindst hverdagsmaden i december tages under kærlig behandling. Med stadige opfordringer til at få det bedste ud af måneden med dejlige sammenkomster, sæsonens råvarer og aktiviteter. At skrue op for sanseapparatetog frådse i dufte, smage og syn.

Bogen runder af med nytårsaften og anvisninger på, hvordan man får glæde af alle de dejlige rester fra juledagene. Og måske en ny tradition med helligtrekonger og den skønne helligtrekongerkage "Galette de Rois".Komplet med indbagt "mandel" og chancen for at blive konge for en dag i hjemmet.

Jul - Camilla Plum - Politiken - 299 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version