16/01-2008

Smagen af Danmark


Smagen af Danmark

Hvordan smager Danmark ? I Danmark HAR vi faktisk en masse små lokale produkter og producenter, som laver mad af høj smagsmæssig kvalitet. Flere og flere er ved at få øjnene op for alle disse herligheder: Lam fra Sønderjylland, muslinger fra Løgstør, sydesalt fra Læsø. Claus Meyer viser i denne bog, hvordan der kan laves spændende og dejlig mad, så det smager af Danmark.

I sin nye kogebog, baseret på en gastronomisk opdagelsesrejse i Danmark, giver Claus Meyer sit personlige bud på et moderne nordisk køkken.

Claus Meyer har med stor succes i sommeren 2007 gjort comeback som tv-kok i mad- og rejseprogrammet Smag på Danmark på DR1. I 13 udsendelser har 700.000 seere hver uge sommeren over fulgt Claus Meyer, når han har lavet mad under åben himmel nogle af de smukkeste steder i landet.

Du får historien om de ildsjæle og iværksættere, han mødte undervejs, og som fremstiller nogle af tidens bedste danske madvarer - og om den gode mad, han lavede af nogle af de forskellige egnes bedste og mest karakteristiske råvarer i de skønneste omgivelser.

I dag vil flere og flere danskere gerne betale en højere pris for en fødevare med en enestående smag og særlig oprindelseshistorie. Opskrifter og beskrivelser er ledsaget af stemningsfulde billeder af naturen, råvarerne og maden.

Claus Meyer kalder sig selv gastronomisk iværksætter. Han har i en årrække været en af Danmarks mest toneangivende kokke, forfatter og medforfatter til en lang række kogebøger, senest Noma og Mange til bords. Ejer/medejer af en række virksomheder, bl.a. Meyers Madhus, MT Personalerestauranter, Meyers Deli, noma og Frugt fra Lilleø.

Smagen af Danmark - Claus Meyer - Aschehoug - 299 kr.


 


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version