25/01-2008

Retrograd


Retrograd

Hvem spørger ikke sig selv af og til :"Hvis jeg nu havde gjort noget andet, end det jeg gjorde, hvordan ville mit liv SÅ ha' set ud ?". I bogen Retrograd kan man følge hovedpersonen, hvis liv begynder at gå baglæns. Han bliver yngre og yngre og kommer dermed tilbage til de afgørende valg, han har truffet.

Da jeg fyldte halvtreds, begynder alting at gå baglæns. Mig selv inklusive. Jeg bevæger mig baglæns mod dér, hvor jeg kommer fra, og resten af verden bevæger sig den samme vej.

Henrik er en helt almindelig dansker med kone og barn og hus og bil. Han arbejder 37 timer om ugen, og når han kommer hjem, ligger han ofte på sofaen og ser fjernsyn.

Lige indtil han fylder halvtreds og pludselig indser, at ikke alene er samfundet gået i stå, det er også stille og roligt begyndt at bevæge sig baglæns, tilbage mod fortiden.

Henrik beslutter at hoppe på udviklingen: Fra nu af vil han selv blive yngre og finde tilbage til dengang, de afgørende valg i livet blev truffet. For spørgsmålet er: Kunne hans liv have set anderledes ud?

Retrograd - Torben Munksgaard - Lindhardt & Ringhof - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version