30/01-2008

Det evige liv


Det evige liv

Hvad sker der efter døden ? Eller måske endnu vigtigere: Hvad sker der med dig efter døden ? Deepak Chopra er overbevist om, at der venter os et mirakel, der er mindst lige så stort som det at blive født. Her og nu kan vi selv være med til at forme, det der sker, når vi dør !

Deepak Chopra har gennem sine mange bøger beskæftiget sig med livets store mysterier, og det største af dem alle: Hvad sker der efter døden er emnet for hans seneste bog. Deepak Chopra fortæller, at der er overvejende sandsynlighed for, at  "verdenen bagved" ikke er adskilt fra denne verden med en uigennemtrænge-lig væg, men at der faktisk kun er én virkelighed, der favner alle verdener, al tid og alle steder. Når livet slutter, går mennesket over i en ny fase af den selv samme sjælerejse, som det er på her og nu.

Deepak Chopra har trukket på videnskabens nyeste opdagelser og de store visdomstraditioner i det kort, han har tegnet over livet efter døden. Det er en fascinerende rejse gennem mange planer af bevidsthed, men langt mere vigtig er hans indtrængende budskab: Hvem vi møder efter livet, og hvad vi erfarer, reflekterer vores aktuelle overbevisninger, forventninger og bevidsthedsplan. Med andre ord, det er muligt her og nu at forme, hvad der skal ske en efter døden.

Det evige liv - Deepak Chopra - Borgen -  299 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version