30/01-2008

Tiltræk miraklet


Tiltræk miraklet

"Det vigtigste er ikke, hvad du tror på. Det helt afgørende er: Vil du - uden agression - lade andre føle, fornemme, søge og opleve lige hvad de lyster ?". Det spørger Poul Blak om i sin nye bog Tiltræk miraklet.

Han gør op med de mennesker, der ikke vil lade os tro, som vi ønsker uanset, om det er "alternativt" eller "guddommelighed", vi tror på. Det måske vigtigste man kan få ud af bogen er, hvor vigtigt det er at gå på opdagelse - ikke bare i sig selv, men i verden og de meget vante forestillinger, vi har om, hvordan verden ser ud. Sæt spørgsmålstegn ! Prik til dem ! Se dem fra en anden synsvinkel !

Så uanset om du er "ramt" af ensomhed (læs kapitlet Ensomhedens visdom), lader du dig gå på af småting (læs kapitlet: Om at undgå mindreværdige påvirkninger) - og er du i det hele taget nysgerrig nok til af og til at vaske dine indre tavle ren for idéer, tanker og forestillinger for at få ny inspiration ? Så læs Tiltræk miraklet !

Hvis du vil vide mere: www.poulblak.dk

Tiltræk miraklet - Poul Blak - Lemuel Books - 198 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version