06/02-2008

Den store fuglebog


Den store fuglebog
Den store fuglebog er en håndbog med utroligt smukke billeder, der beskriver 420 danske og europæiske fuglearter.

Bogen er ret enkelt opbygget. Enhver fugleart er medlem af en mere overordnet gruppering der kaldes for en ´familie´. Hele bogen igennem beskrives familien først og dens karakteristiske egenskaber, hvorefter de tilhørende arter omtales hver for sig.

Her beskrives fuglenes levested, trækforhold, stemme, pardannelse, yngleforhold, rede, frugtbarhed, æg, rugetid, unger, yngelpleje, fodring og reden forlades. Bogen indeholder desuden et udbredelseskort samt en vejledning i at kunne artsbestemme.

Teksten er medrivende og levende skrevet, og sammen med de dejlige billeder gør det bogen til en rigtig familiebog. Den store fuglebog er i stort format og illustreret med over 500 fotos og over 1000 tegninger. Forfatteren Dominic Couzens har skrevet talrige bøger og artikler om fugle og fuglekiggeri.

Fotografen David Cottridge er en højt respekteret fuglefotograf. Han har rejst i hele Europa og taget billeder, der viser de danske og europæiske fugles skønhed.

Bogen er oversat og bearbejdet Lars Serritslev, der selv er kendt for at have skrevet adskillige bøger om fugle og andre dyr i den danske natur.

Den store fuglebog - Dominic Couzens - Aschehoug - 299 kr.

 


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version