06/02-2008

Den naturlige staudehave


Den naturlige staudehave

 Endelig genudgives Noël Kingsburys bestseller, som har været praktisk talt umuligt at skaffe de sidste 10 år. Den naturlige staudehave startede tendensen med mere naturinspirerede beplantninger, hvor vilde og kultiverede stauder og ornamentale græsser er en vigtig bestanddel.

Noël Kingsburys metode gør det muligt at opnå en have, der ikke er så arbejdskrævende og en mere naturlig have, hvor planterne udvælges i forhold til de aktuelle forhold, hvor haven befinder sig. Den blomstrende naturhave er en ny stil i haven, hvor der arbejdes med begreber som "det åbne staudebed", som kan ses fra alle sider, og hvor planterne får lov at blande sig mellem hinanden, og etableringen af ´blomsterengen´ bliver også grundigt behandlet.

Noël Kingsbury er den mest kendte fortaler for den naturprægede havestil, hvis popularitet han og hollænderen Piet Oudolf har stået faddere til gennem flere år. 

Den naturlige staudehave - Noël Kingsbury - Nyt Nordisk Forlag - 199 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version