18/02-2008

Aschehougs store astrologileksikon


Aschehougs store astrologileksikon

Der er stor interesse for astrologi og det har der været i århundreder. Engang kunne man studere astrologi på Københavns Universitet, hvor det blev betragtet som en seriøs videnskab. I dag må man selv studere, hvis man vil dybere ind i astrologiens univers. Denne bog henvender sig både til amatører og professionelle fagastrologer.

Bogen henvender sig både til amatører og professionelle fagastrologer. Den er opdateret af Karl Aage Jensen, som er leder af Astrologihuset og anerkendt i astrologikredse.

Der er over 900 opslagsord, og da mange af artiklerne har et omfang, som går ud over det rent leksikalske, er bogen velegnet som lærebog i astrologi. Bogen indeholder en række anvisninger på, hvordan man beregner de forskellige horoskoptyper.

Du kan lære at stille et fødselshoroskop og lære mere om, hvordan du tolker alle de forskellige tegn og aspekter - hele horoskopets betydning.

Aschehougs store astrologileksikon - Thomas Beck - Aschehoug - 199 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version