29/11-2006

Sort sti


Sort sti
I den hvinende storm på den tilfrosne sø, Torneträsk, finder man en død kvinde i et fiskeskur ude på isen. Hendes øjne er frosset til is, så de er helt hvide, og omkring vristen har hun et mærkeligt båndformet brandmærke. Hvem er hun, og hvordan er hun havnet ude på isen?

Anna-Maria Mella og Sven-Erik Stålnacke fra politiet i Kiruna forsøger at finde svarene sammen med Rebecka Martinsson, som efter lang tids sygeorlov oven på de traumatiske oplevelser i landsbyen Poikkijärvi, hvor hun var tæt på at dø, er flyttet tilbage til barndomsbyen og er begyndt at arbejde som offentlig anklager.


Det viser sig, at kvinden på isen ikke er det eneste offer. Jagten på morderen leder politifolkene ind i erhvervsmanden Mauri Kallis’ minevirksomhed, hvor den sære relation mellem opkomlingen Kallis og overklassesøskendeparret Diddi og Inna Wattrang danner rammen om et ondskabsfuldt drama om penge og magt.


Sort sti er tredje bog i Åsa Larssons populære serie om den hårdtprøvede jurist Rebecka Martinsson. En barsk og actionfyldt spændingsroman om nåde og skyld, mammon og minedrift.


Sort sti af Åsa Larsson - Forlaget Modtryk - 299 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version