29/02-2008

Friland ABC


Friland ABC

 Drømmer du om at bygge i billige, bæredygtige og helt anderledes materialer, så er inspiration at hente i Friland ABC. For hvem siger, at nye huse nødvendigvis skal bygges af beton og mursten og have glaseret tegl på taget? Måske findes der en anden, mere bæredygtig vej.

I selvbyggerlandsbyen Friland er der bygget huse af halm, muslingeskaller, tang og andre rå naturmaterialer. Opfindsomhed, atmosfære og ikke mindst stringent bæredygtighed præger husene, som giver os andre inspiration og måske også en drøm om selv at eje og bygge sådan et hus.

Men hvordan gør man egentligt? Og kan de rå naturmaterialer leve op til moderne krav til byggematerialers egenskaber? Friland ABC er et opslagsværk, hvor du kan finde information om mange typer af naturmateriale, og hvordan det kan anvendes.

Bogen formidler viden om naturligt byggeri på en nøgtern måde, hvor materialer og metoder også sammenholdes med gældende dokumentationskrav, byggenormer og standarder.

Så uanset om du er selvbygger, professione eller bare gerne vil vide mere om emnet, er der inspiration, hjælp og viden at hente her.

Friland ABC - Jettie Nielsen - DR - 2007 - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version