07/03-2008

Rovfugle i felten


Rovfugle i felten

Iagttagelse af rovfugle i naturen, fra vinterens ørne til sommerens ynglende tårnfalke - er en helt særlig oplevelse. Danmarks beliggenhed midt på trækruten mellem Norden og Sydeuropa giver særligt gode muligheder for at se rovfugle i naturen.Med denne bog i hånden, er du godt rustet til at lære de majestætiske rovfugle at kende.

To af Danmarks bedste feltornitologer har skrevet og illustreret bogen, der vil være oplagt for både begynderen og feltbissen. I bogen er hver af de 39 arter, der kan ses i Europa, illustreret af flere tegninger og fotos, ligesom der er plancher med fugle man tit forveksler. De rigtigt gode tegninger, gør det meget lettere at genkende rovfuglene.

Bogen indeholder også tekst om genkendelse af fuglene i naturen, udbredelse og biologi samt over 400 illustrationer af både voksne og unge fugle i flugt og siddende, samt variationer i de mange rovfugles dragt.

Rovfugle i felten - Klaus Malling Olsen & Carl C. Tofte - Politiken - 199 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version