07/03-2008

Blomster i vaser, skåle, krukker og kurve


Blomster i vaser, skåle, krukker og kurve

Denne bog er inspiration til alle, der holder af blomster - og til alle der holder af at arrangere dem på utallige måder. Der er forslag til både buketter og dekorationer i vaser, skåle, krukker og kurve. Alle forslag er ser flotte ud og tilmed ret enkle at gå til.

Så uanset om du gerne vil lave blomsterarrangement til påske, forår, sommer, sensommer eller til jul, så er der et utal af forslag. Så alle kan være med. Bogen begynder med, hvilke materialer, du skal have for at begynde. Disse er, som "ingredienserne" i arrangementerne, også enkle.

Når man får denne bog i hænderne, får man lyst til at gå ud og begynde med det samme. Så inspirerende er denne bog. Du vil uden tvivl kunne bruge vaser, krukker og skåle, du allerede har.

Det er den perfekte gavebog, fordi den ganske enkelt er så smukt fotograferet - og fordi den inviterer til at komme i gang med at blomstre indenfor og udenfor. For bogen kan også give inspiration til, hvilke blomster, du bare må have i haven - for senere at kunne lave et flot arrangement af den.

Blomster i vaser, skåle, krukker og kurve - Hanne Ploug & Erik Bering - Klematis - 298 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version