21/03-2008

Dansk mad derhjemme


Dansk mad derhjemme

Der ER ikke noget som dansk mad, når den er allerbedst lavet - og det er den i denne kogebog. Mage til mund-løber-i-vand-opskrifter skal man lede et pænt stykke tid efter. Her er der et sandt væld af opskrifter tilpasset efter vores årstider og danske madtraditioner - med et moderne tvist. Hvis nogen tror, det er kedeligt, så il hen til "Pærer i hyldebærsirup med honningis og sukkeristede brødtern".... .

I en hektisk hverdag kan det være fristende at ty til de lette, hurtige løsninger, når det kommer til madlavningen. Men det at lave mad skal ikke partout overstås på nul-komma-fem. Som forfatterne siger: "De der skriver, at al god mad kan laves på 20 minutter, lyver."

Dansk mad derhjemme er spækket med 129 lækre opskrifter på forretter, hovedretter, desserter, bagværk og andre lækkerier - alle inddelt efter årstidens skatkammer. Det er en kogebog til alle, der kan lide at lave mad, og som gerne vil blive lidt bedre til det. Og filosofien er, at god mad kun bliver bedre, hvis man ofrer lidt tid på den.

Dansk mad derhjemme understreger at dansk mad er meget mere end Frøken Jensens massive frikadeller med brun sovs. For denne appetitvækkende kogebog byder på en dejlig blanding af klassikere og dansk mad med et moderne tvist. Her er både lette og svære opskrifter, men fælles er, at de er gjort så overskuelige som muligt. Og som en ekstra bonus er der masser af dejlige opskrifter med fisk!

Forfatterne er Lisbeth og Bo Jacobsen der har drevet "Restaurationen" i Møntergade i København i over 15 år.

Dansk mad derhjemme - Lisbeth og Bo Jacobsen - Olivia - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version