05/12-2006

Coaching og kunsten at leve


Coaching og kunsten at leve
Professionel succes og personlig lykke handler om livskunst - og det kan læres,  mener Ole Vadum Dahl. Men coaching uden et dybtgående udvikling af selvfølelsen, virker kun lidt eller kun i ganske få uger. Det er nødvendigt at coache ikke kun om arbejdslivet, men også den persolige del af livet og få udviklet følelsen af, hvem du er.

Life coaching er en betegnelse for coaching, som ikke kun handler om arbejdslivet, men tager et spadestik dybere og inddrager hele livet. I life coaching hjælpes mennesker til at finde indre svar, opdage nye muligheder og udvikle glemte ressourcer i såvel det professionelle som det private liv.


Det er mærkbart i bogen og i hele Ole Vadum Dahls måde at skrive og coache, at hans baggrund er tererapeutisk. Det giver en dybde til både øvelser og til hans måde at forholde sig til coaching på. Forfatteren véd, at det ikke er nok at tænke sig ind i nye baner, som ellers er mere reglen end undtagelsen når det drejer sig om coaching. Der skal muligvis arbejdes med andre lag end det dagligdags og de umiddelbare drømme - for at nå det ønskede mål.  

Dét kræver reelt en terapeutisk baggrund for at kunne gøre professionelt og forsvarligt.  Ole Vadum Dahl driver også sin egen fire-åreige psykoterapeut uddannelse samt to-årige coaching uddannelse. Læs mere på www.vadumdahl.dk


Coaching og kunsten at leve af Ole Vadum Dahl  - Borgen - 269,95 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version