02/05-2008

Mad for livet


Mad for livet

Anette Harbech Olesens nye bog Mad for livet giver viden om hvordan kroppen reagerer på den mad, vi spiser. Den fortæller, hvordan kroppen fungerer, og hvordan visse fødevarer påvirker den såvel positivt som negativt. Og hvis du vil vide, nøjagtig hvorfor noget er sundt og kende baggrunden, så er dette bogen.

Det, du spiser, har en afgørende indflydelse på hvordan du har det. God mad er den mest effektive medicin, du kan byde din krop. Op mod 80% af alle velfærdssygdomme som sukkersyge, gigt, overvægt m.m. kan forebygges gennem en sundere levevis. Det er hverken alternativt eller hokus-pokus at tænke sådan, det er derimod sund fornuft, der oven i købet efterhånden er yderst veldokumenteret.

Bogen er videnskabeligt velunderbygget, og giver en lang række redskaber til en sundere levevis, uden løftede pegefingre eller ekstra stress. Det er en fremragende bog, som med stor viden og samtidigt enkelt formidler det i et sprog, der er forståeligt. Og man sluger det, fordi det er spændende skrevet.

Hvis du vil vide mere: www.madforlivet.com

Mad for livet -
Anette Harbech Olesen - Lemuel Books - 299 kr.Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version