02/05-2008

10 år yngre på 10 uger


10 år yngre på 10 uger

 Thorbjörg er selv et eksempel på, at det kan lade sig gøre. Hun har over 20 års erfaring med anti-age livsstil - er 48 år med en 30-årigs krop. Og så er hun sygeplejerske og ernæringsterapeut. Bogen følger tendensen fra USA, der handler om naturlig aldring og skønhed. En opmuntring til alle kvinder, der tror, at det er slut med bikinier og hot sexappeal omkring de 40. Her starter de sexede år nemlig.

Bogen har et 10-ugers komplet antiage-program med foryngende mad, motion og kosttilskud. Den giver også naturlige alternativer til Botox og hudpleje, og den fortæller om afprøvet viden om udrensning og afkobling som kilde til evig ungdom.

Bogen giver dig alle hemmelighederne til at styre uden om slap hud, deller og humørsvingninger. Det er en bog, der tager sin læser i hånden, så livet kan blive sundere og yngre. Og der er ingen tvivl om, at mange ting i vores kost, som vi anser for at være "naturlige", slet ikke er det - i følge vores krop, og de påvirkninger dén mad giver. Det ved forfatteren en hel del om.Om man så rent faktisk bliver "sexet for evigt", som forsiden hævder, det er en anden sag.

Forsiden af denne bog viser en særdeles afklædt forfatter i undertøj. Spørgsmålet er, om det er nødvendigt at klæde sig af for at vise, at man er sund. Og hvorfor er det altid kvinder, der klæder sig af, når der skal laves en pointe ? Og spørgsmålet er også, om man nødvendigvis er sund, fordi man ser yngre ud.

10 år yngre på 10 uger - Thorbjörg Hafsteinsdottir - Politiken - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version