05/12-2006

Helbredelse af traumer


Helbredelse af traumer
Traumer en en del af livet, men de behøver ikke at vare hele livet.... Det er Peter A. Levins kongstanke. Han mener også, at traumer er de mest misforståede, ubehandlede, fornægtede og ignorerede af alle årsager til menneskelig lidelse. Traumer kan være pludselige ulykker, tab af familie og venner eller naturkatastrofer.

Peter Levine mener også, som andre eksistensielle psykologiretninger, at ikke alene kan traumer helbredes, men selve helbredelsesprocessen kan være en katalysator for en dybere opvågnen  - af følelsesmæssig og åndelig karakter.


Bogen er holdt i et meget let tilgængeligt sprog - både når den forklarer tanken bag helbredelse af traumer. Og når den giver nyttige råd og teknikker til, hvordan du forbygger traumer. Her er f.eks. "Førstehjælp for voksne" i forbindelse med en ulykke - både lige når ulykken sker, men også når den ramte kommer på hospital eller bliver bragt hjem. Her er også gode råd om, hvordan du forebygger traumer hos børn. Og hvordan du ser, at et barn er traumatiseret. Bogen indeholder yderligere en CD, indtalt af skuespilleren Ole Lemmeke, med guidede øvelser til det tolv-fasede program til helbredelse af traumer.


Peter Levine mener, at det aldrig er for sent at helbrede et traume. Hans teknik til at helbrede traumer er anderledes, indsigtsfuld og banebrydende - og den er effektiv. Han har arbejdet med torturofre, flygtninge og overlevende efter naturkatastrofer over hele verden. Han har anvendt sine unikke helbredelsemetoder i bl.a. Danmark på flygtninge fra det tidligere Jogoslavien. Han har også arbejdet med både israelere og palæstinensere i sundhedssektoren i Mellemøsten.


Hvis du vil vide mere om Peter A. Levines metode til helbredelse af traumer, kan du læse hans bog Væk Tigeren (Borgen). Hvis du vil vide endnu mere, så gå ind på hans hjemmeside: www.traumahealing.com

Helbredelse af traumer af Peter A. Levine - Borgen - 229 kr.

 


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version