12/05-2008

Sunde vaner hele livet


Sunde vaner hele livet

Sunde vaner kommer ikke af sig selv. For nogle giver træning motivation til også at spise sundt, mens det for andre er en kostomlægning, der giver sparket til at motionere. Men lige meget, hvor du starter, er det nødvendigt at kombinere pilates træning og sund kost i en ny og sundere livsstil.

Bogen giver en grundig indføring i Pilates-træning med øvelser og programmer til både begyndere og mere øvede, ledsaget af trin for trin-billeder.

Du får også sunde og indbydende opskrifter til alle dagens måltider, redskaber til at finde motivationen og sætte realistiske mål på vejen mod et sundere liv og konkrete forslag til, hvordan du får plads til Pilates-træning og sunde madvaner i din dagligdag med job og familie.

Jessie Lee er uddannet balletdanser ved Det Kgl. Teater og Pilates-instruktør ved Alan Herdman Studios i London. Hun er i dag indehaver af Copenhagen Pilates Studio, hvor hun underviser i Pilates og uddanner Pilates-intruktører. Desuden holder hun kurser og foredrag og underviser på Det Kgl. Teater.

Margrethe Roelsen er uddannet sygeplejerske og ernæringsterapeut. Hun har været sundhedsekspert på Dagbladet Børsen, værtinde for sundhedsprogrammer på tv, arbejdet for WHO og udtænkt sundhedsfremmende menuer til franske Michelin-restauranter, sideløbende med at hun har opbygget sin kostvejlederpraksis.

Sunde vaner hele livet - Margrethe Roelsen & Jessie Lee - Lindhardt & Ringhof - 269 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version