06/12-2006

Sæt en finger på dit stress


Sæt en finger på dit stress
Stress kan kureres – af dig selv. Selfcare-programmet er en helt ny metode, der gør dig i stand til at måle dit eget stressniveau.

Bogen beskriver et 10-ugers-program, som skridt for skridt indfører dig i metoden. Selfcare-programmet bygger på mere end 20 års forskning og har forbedret livskvaliteten for mange mennesker samt givet hjertepatienter en lavere dødelighed end den normale danske befolkning.


Programmet indeholder behandlingsmetoder, der lærer dig at styre stress. Via et tryk med en finger på udvalgte steder på kroppen aktiveres specielle nerver, der har forbindelse til det sted i hjernen, som styrer stress. Ved simple tryk sætter du ganske enkelt stressreaktionen ud af funktion.


Søren Ballegaard er læge, eksamineret akupunktør og leder af Ballegaards Akupunkturcenter, der beskæftiger sig med undervisning, behandling og forskning i virkningen af akupunktur og levevisjustering hos både raske og syge.

 Ole Pedersen er tidligere adm. direktør i SAS Commuter. Han fik i 1998 en blodprop og har siden brugt programmet til at kontrollere sit helbred. De sidste fem år har han arbejdet sammen med Søren Ballegaard omkring udvikling og formidling af Selfcare-programmet.


 Sæt en finger på dit stress  af Søren Ballegaard & Ole Pedersen - Borgen - 179,95 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version