09/07-2008

Lyset der ikke ville gå ud - og andre eventyr


Lyset der ikke ville gå ud - og andre eventyr

Eventyrformen er en klassisk og eviggyldig fortælleform, og Kirsten Ahlburgs eventyrsamling giver med sine ti dejlige danske eventyr - nye vinkler, nye oplevelser og muligheder for tolkning.  Eventyrsamlingen formidler oplevelser fra dyb kærlighed og lidenskab til ensomhed, fra mobning til fællesskab, fra stavnsbunden levevis til rejselyst og mange flere.

Tag de forskellige briller på og oplev en rejse ind i eventyrets verden med blandt andet et magisk lys, en fornem slotssvale, en ensom konge, en klog torsk, en tålmodig mile og en rejselysten dråbe. Eventyrene rummer mange lag og kan derfor læses af både børn og voksne sammen eller hver for sig.

Kirsten Ahlburg vandt i 2006 ABZebras årlige eventyrkonkurrence med eventyret Lyset der ikke ville gå ud. Eventyret var et af ti eventyr i antologien Moderne danske eventyr I, der udkom i april sidste år. Førstepræmien var udgivelse af egen bog i 2007.

<Lyset der ikke ville gå ud - og andre eventyr - Kirsten Ahlburg - ABZebra - 149 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version