09/07-2008

London my love !


London my love !

LONDON my love! er en kærlighedserklæring til en hip og foranderlig metropol. En utraditionel og romantisk rejseguide for alle, der elsker London, men tør sværme for andet end Oxford Street, Big Ben og Speaker's Corner og kaste sig ud i unikke bydele, tjekkede kvarterer og skæve nabolag. For alle der er på jagt efter enestående steder med sjæl og personlighed.

Få tips til en cool kinesisk restaurant i en gyde bag Oxford Street. En 100 år gammel italiensk café i det østlige London med taxichauffører og tv-stjerner som stamkunder. En livlig bar i Hugh Grants nabolag - og moderne high tea på Tea Palace i filmiske Notting Hill. Søg fred i en japansk have, hold sushi-picnic i solnedgangen på Primrose Hill, dans under et supermarked, køb Dior-vintagekjoler samme sted som Madonna og gå på kunstjagt i små lejligheder i East End.

LONDON my love! præsenterer et personligt udvalg af barer, pubber, tesaloner, kaffebarer og cafeer, restauranter, dansesteder, hoteller og butikker samt steder med kultur, afslapning og oplevelser. Eneste kriterium har været, at man her kan opnå nogle af de bedste - og mest romantiske - oplevelser.

London my love ! - Karin Gråbæk - Gyldendal - 199kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version