06/12-2006

Sokrates’ rejser


Sokrates’ rejser
For 25 år siden skrev Dan Millman klassikeren Den fredelige krigers vej, hvori han beskrev sine eventyr med en mystisk gammel tankpasser, som han kaldte Sokrates. Nu fortæller Millman den længe ventede historie om sin mentors rejse.

  Sokrates’ rejse er en beretning om mod, tro og kærlighed og fortæller, hvordan en dreng blev til en mand, hvordan en mand blev til kriger, og hvordan en kriger fandt fred.


Historien foregår i det nittende århundredes Rusland, mens zaren stadig var ved magten. Det eventyr, der udfolder sig i bogen, handler ikke om historiens revolutioner, men om revolutionen i en enkelt mands hjerte.


En historie om tragedie og triumf udspiller sig med hovedpersonen Sergej Ivanov som omdrejningspunkt. Fra kærlighedens tinder til fortvivlelsens dybder, fra en dødsfjendes trusler til hans søgen efter et barn, han aldrig har mødt, lukker Sergejs odysse op for skjult visdom i livets kerne.


Dan Millman er universitetsprofessor og kampsportsinstruktør og har inspireret millioner af læsere på otteogtyve sprog. Det har han gjort med bøger som Den fredelige krigers vej, Sacred Journey of the Peaceful Warrior og The Life You Were Born to Live. Han rejser for tiden verden rundt og afholder Den fredelige kriger-seminarer for mennesker fra alle samfundslag.


Sokrates’ rejser af Dan Millman - Aschehoug - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version