11/08-2008

Væk din indre gigant


Væk din indre gigant

Nogle elsker ham. Andre elsker at hade ham - Anthony Robbins. Uanset hvad er det en gigant af en bog, han har forfattet på over 500 sider. Han mener, vi alle rummer en ubegrænset kraft, som ligger og slumrer i os. Han kalder sin psykologi "Forandringspsykologi". Bogen rummer et program om enkle metoder til at vække de sovende kræfter, mestre og forme ens eget liv.

En af bogens meget interessant kapitler er en 10 dages mental udfordring, hvor en af reglerne er, at du ikke dvæler ved negative, drænende eller ikke-styrke givende tanker eller følelser af nogen art. Alene dén "øvelse" vil gøre en opmærksom på, hvor ofte, der kører en negativ indre afspiller, der sidder fast i samme rille. Alene det vil sætte gang i en personlig udvikling.

En af bogens forcers er, at den er meget konkret: "Hvad er det du gerne vil skabe, bygge eller købe ?", og der opremses så en række muligheder for at sætte fantasien i gang. En af de bedste ting ved bogen er dens fokus på den menneskelig egenskab - at undgå følelelser, vi oplever som smertefuld. Hvis du ønsker at blive et menneske med succes, så er vejen at gå dine følelser i møde - og som forfatteren siger: "Succes er en proces".

Der er stof til eftertanke, mange øvelser og overvejelser over det liv, du har - og det liv, du ønsker dig i denne bog. Og selvom denne skribent ikke tror på, at man kan planlægge sig ind eller ud af alt her i livet, så er jeg enig med forfatteren om, at vi ofte forventer os alt alt for lidt her i livet. Et citat der som regel forbindes med John F. Kennedy, men som i virkeligheden er George Bernard Shaws rummer essensen af denne bog - en essens som livet kun kan blive smukkere af:


"Nogle mennesker ser tingene, som de er og siger: Hvorfor ? Jeg drømmer om ting, der aldrig har eksisteret og siger:"Hvorfor ikke?"

Væk din indre gigant - Anthony Robbins - Leadership In Time - 369 kr.


 


 


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version