23/08-2008

Fødte sjælevenner


Fødte sjælevenner

Hvem vil ikke gerne have en sjæleven? Selvom begrebet sjæleven er gammelt, er det stadig i stand til at optage vores fantasi. En sjæleven er netop et menneske, som man har en særlig relation til. Et menneske, man er i fase med. Der er en fælles forståelse og gensidig samklang, som er ud over det sædvanlige.

Sjælevenner elsker os, men de kan også forvirre os, irritere os og skuffe os – og ofte bringe os stor glæde. Bare ved at være i vores liv, gør de os bedre end vi var, før vi mødte dem.

Lauren Thibodeau punkterer myten om, at der kun eksisterer én sjæleven i vores liv. Sjælevenner kan findes inden for familien, vennekredsen og naturligvis i romantiske relationer. Gennem en række enkle øvelser viser hun os, hvordan vi får adgang til vores indre visdom, hvordan vi afgør, hvilken personlig resonans, vi sender ud, og hvilket niveau af samhørighed, vi oplever i ethvert sjæleforhold.

 Fødte sjælevenner - Lauren Thibodeau - Borgen - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version