23/08-2008

Børns psykiske evner


Børns psykiske evner

 Ifølge Sylvia Browne er alle børn født med psykiske evner. De er naturligt indfølende og ofte i stand til at se, høre og fornemme ting, som de fleste voksne ikke længere registrerer. Børnenes oplevelser og fortællinger bliver derfor tit affejet som pjat og fri fantasi – med det resultat, at de kan føle sig afviste og misforståede og miste tiltroen til egen dømmekraft og intuition.

I Børns psykiske evner fortæller Sylvia Browne om de mange episoder, hun har oplevet eller hørt om, hvor børn har fortalt om engle, usynlige venner og spirituelle vejledere, er kommet med forudsigelser om fremtiden eller andre oplysninger, som de umuligt kunne vide noget om. Hun opfordrer forældre og andre, der har kontakt med børn, til at lytte mere til børnene og prøve at forstå deres univers. Dels fordi det er vigtigt at respektere og acceptere, at børn har en langt større indsigt og viden, end vi forestiller os, og dels fordi vi rent faktisk kan lære en masse af dem.

Sylvia Browne skriver ud fra personlig erfaring. Hun har siden sin tidligste barndom været bevidst om sine egne psykiske evner og har i over 50 år arbejdet som medium og clairvoyant. Hun er et kendt navn i USA og har skrevet over 30 spirituelle bøger, hvoraf mange har toppet bestsellerlisterne. På dansk er bl.a. udkommet Drømmenes sprog.

Børns psykiske evner -Sylvia Browne - Borgen - 250 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version