06/12-2006

Blærerøv og Bjerrehus


Blærerøv og Bjerrehus
Mads Christensen og Suzanne Bjerrehuus er kendt i offentligheden for deres tv-optræden, foredrag, bøger og ikke mindst som det populære og bramfrie makkerpar i P3’s Mads og Monopolet.

Hjemme hos Suzanne Bjerrehus har de gennem et halvt år taget livet – hele livet, inklusiv underlivet – under kærlig behandling. I Blærerøv og Bjerrehuus deler de ud af deres egne erfaringer og tager vores værdier og livsstil under debat. Alt fra børneopdragelse og venskab til religion og kærlighed.


Det er tydeligt, at bogen er opstået af rundbordssamtaler, der er skrevet ned. Jeg fik en ubehagelig fornemmelse af at være usynlig gæst til meget private og indimellem ret uinteressante betragtninger. Personligt rager det mig et par høstblomster, at Suzanne Bjerrehus ser porno, og at Mads Christensen drømmer om en trekant. Men om man man lide bogen, står og falder med, om man kan lide Mads Christensen og Suzanne Bjerrrehus betragtninger. Nogle vil kalde bogen bramfri. Andre vil kalde den selvfed.


Blærerøv og Bjerrehus af ditto & Karen Thisted (red) - People's Press - 199 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version