14/09-2008

Gudindens genkomst


Gudindens genkomst

Gudindens genkomst er en bog om det kvindelige - ikke blot som køn, men som kraft i det hele taget. Bogen henvender sig derfor nok til kvinder, men har bud til alle mennesker, der ønsker indsigt i en kvindelig vej.

Det er dejligt forfriskende at få denne bog i hænderne, fordi dens påstand er, at der er for lidt kvindelighed i og udenfor os selv - i modsætning til debatten i medierne, som påstår, at der er for meget kvindelighed og for mange kvinder..især i børneinstitutioner og skoler.

Majbritte Ulrikkeholms ærinde i denne bog om kvinder, kraft og kreativitet er, at vi er og bliver det feminine. At vi træder i "gudindens fodspor". Ikke i vrede, heller ikke i ærgrelse eller i reaktion mod mænd. Som kvinder skal vi bekende os til gudinden - hende indeni. Så det feminine skal komme indefra. Har du brug for hjælp til at komme i kontakt med hende derinde, så er der masser af praktiske øvelser og fantasirejser i denne bog.

I bogen, der blander cases med praktiske øvelser og fantasirejser m.m., bliver læseren præsenteret for nogle enkle metoder til at fremme kvindelighed, kraft og kreativitet. De kreative øvelser sigter mod at integrere tabte tabuiserede sider af kvindeligheden og foreslår en vej til at forbinde det kraftfulde og det feminine.

Gudindens genkomst - Majbritte Ulrikkeholm - Lindhardt og Ringhof - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version