14/09-2008

Hvorfor er feminister så snerpede ?


Hvorfor er feminister så snerpede ?

Hvorfor tjener mænd i gennemsnit 82.000 kroner mere end kvinder om året? Og handler ligestilling ikke bare om, at kvinder skal tage sig sammen?

Men de tørre tal taler for sig selv:I den offentlige sektor sidder mændene på 80% af topstillingerne, i det private er det over 95%. 89% (!) af alle professorer i Danmark er, gæt selv ? Hvis du tror, Danmark er førende på ligelønsområdet....er nummer 39 i verden - efter ulande som  Botswana og Gambia.

Disse og 28 andre spørgsmål om ligestilling svarer Gretelise Holm på i sin nye bog Hvorfor er feminister så snerpede?. En fyndig, skarp og inspirerende debathåndbog til moderne kvinder, der ikke gider høre på mere vrøvl. Bogen giver desuden et historisk tilbageblik på højdepunkterne i kampen for at sikre kvinderne lige adgang til demokratiske rettigheder i Danmark.

Læs bogen og få gode argumenter til din næste diskussion om kvinder og ligestilling i Danmark - og få også svar på, om feminster hader mænd!

Hvorfor er feminister så snerpede ? Gretelise Holm - L & R - 169 kr.


 


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version