06/12-2006

Skyggeporten


Skyggeporten
Anna, hjælp mig !

Det er syv år siden Annas mor forsvandt. Nu hører Anna hende kalde og råbe om hjælp. Men stemmen lyder kun i Annas hoved. Er hun ved at blive skør? Eller er hendes mor virkelig fange et sted og har brug for hendes hjælp?


Hendes søgen fører hende ind i en farlig tusmørkeverden fyldt med overraskelser, forræderi og livsfarlige fjender. Men det er til Natlandet, hvor Skyggevæveren Nera hersker, at Anna må rejse hen for at finde og redde sin mor – og sig selv. Det er heldigt, at Anna er en sej pige, der er vant til at slås for sin overlevelse. Hun får brug for al sin styrke og sit mod, når hun først passerer gennem Skyggeporten.


Lene Kaaberbøl sammenvæver i sin nye roman tråde af fantasy, mystik og realisme. Endnu før udgivelsen er filmrettighederne solgt til Nordisk Film, der planlægger en stor spillefilmsudgave. Lene Kaaberbøl har skrevet mere end 20 bøger for børn, blandt andet serien om Skammerens Børn, der nu er ude i 20 lande.


Skyggeporten af Lene Kaaberbøl - Phabel - 99 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version