17/10-2008

100 måder at redde verden


100 måder at redde verden

En lille bog med et stort potentiale - især hvis alle tog bare ét af denne bogs 100 råd til sig. Bogen er nemlig fyldt med konkrete og praktiske forslag til, hvordan vi alle kan minimere vores CO2-udslip og bidrage til en mere bæredygtig udvikling.

Den er ment som en håndsrækning til alle os, der gerne vil passe bedre på miljøet, men som ikke er helt sikre på, hvor vi selv kan gøre en indsats. I bogen er der henvisninger til mange gode hjemmesider med flere oplysninger om miljø og klima.

Glem alt om dårlig samvittighed. Ingen forventer, at du skal følge alle 100 råd til punkt og prikke, og nogle vil givetvis passe bedre ind i dit liv end andre. Men her får du i hvert fald masser af inspiration og redskaber til at skabe nogle overkommelige forandringer i din hverdag til gavn for miljøet.

Noget af det mest befriende ved bogen er, at den med sit lettilgængelige og inspirerende sprog formår at bringe de svære spørgsmål og komplicerede sammenhænge ned på et hverdagsniveau, som vi alle kan forholde os til. Vi har alle et ansvar. Denne bog gør det lettere for den enkelte at tage dette ansvar på sig.

100 måder at redde verden - Johan Tell - Arnold Busck - 199 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version