19/10-2008

Uden omsvøb


Uden omsvøb

 Hvilke kvaliteter er Richard Branson ude efter hos de mennesker, han ansætter? Hvilke iværksættere beundrer han mest? Og hvad er hans opskrift på succes - både i privat- og i erhvervslivet ? Den stærkt ordblinde forretningsmand forlod skolen som 16-årig. Ikke desto mindre har han, som den eneste i verden, opbygget otte millardvirksomheder fra bunden af indenfor otte forskellige brancher.

Richard Branson beretter de nærmere detaljer om sin forretningskarriere og afslører den utrolige sandhed om sine mest risikable, geniale og dristige transaktioner. Find ud af, hvorfor Virgin prøvede at udfordre et af verdens største supermærker, hvordan Virgin Mobile USA stadig kan være indehaver af rekorden som det selskab, der har været hurtigst til at generere en omsætning på over en milliard dollars (hurtigere end Microsoft, Google og Amazon), og hvordan Richard Branson er den eneste person i verden, som har opbygget otte milliardvirksomheder (regnet i dollars) fra bunden inden for otte forskellige brancher.

Læs den sande historie bag Virgin Blues succes i Australien, hvad der egentlig skete, da Virgin bød på Northern Rock, og hvorfor Richard mener, at alle virksomheder skal samarbejde med de forskellige landes regeringer om at tackle klimaforandringer og investere i vores planets fremtid. Uanset om du er leder, iværksætter eller nybegynder, afdækker Richard de forskellige aspekter af forretningsverdenen, så du kan se, hvordan du opnår succes og gør en forskel.

Uden omsvøb - Richard Branson - Børsen - 299 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version