19/10-2008

Sådan bliver du lykkelig


Sådan bliver du lykkelig

Bogens budskab er meget enkelt:50% af din lykkefølelse er medfødt - 10% er bestemt af ydre faktorer, men de sidste 40% kan du gøre noget ved.

Dette er en anderledes bog om at finde lidt mere lykke i tilværelsen. Den baserer sig på videnskabelige undersøgelser af, hvad der rent faktisk har betydning for vores lykkefølelse. Lyubomirsko er psykolog og arbejder inden for det område af psykologien, der kaldes for positiv psykologi. Psykologer inden for denne retning beskæftiger sig med de sider af føleleslivet, som rent faktisk fungerer og gør os gladere.

Positiv psykologi er et emne som bliver stadig mere populært, især i damebladene. Bogen henvender sig primært også til denne målgruppe, og selvom bogen bygger på forfatterens erfaringer i felten, er det en meget konkret, jordnær og udogmatisk bog.

Der er så forskellige måder, alt efter temperament og person, man kan øge sin lykkefølelse på. Og bogen indeholder forskellige metoder til at øge sin lykkeføelse, og en test der hjælper dig til at afklare, hvilke redskaber du vil få mest ud af.

Sådan bliver du lykkelig - Sonja Lyubomirsky - L & R - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version