30/10-2008

Netværk - vejen til magten er feminin!


Netværk - vejen til magten er feminin!

Vil du gerne lære mere om netværk, hvordan du gør det bedst, hvad du skal undgå - og hvordan fremtidens netværk ser ud, så er denne bog sagen. Og det uanset, om du vil bruge netværk som karriereredskab eller vil udvikle dine personlige netværk. Tiden er med kvinder, for det åbne og personlige netværk er fremtidens netværk - også på arbejdet.

Netværk er vejen til succes, og kvinder besidder præcis de netværksegenskaber, der skal til for at skabe resultater i fremtiden. Kvinder er gode til: at dele viden i et åbent forum, at sætte ord på ønsker og behov, at skabe nære relationer og tillid, at yde, før de forventer at nyde.

Bogen provokerer, inspirerer og giver konkrete råd til, hvordan du anvender netværk som det optimale karriereredskab. Bogen har forord af ansvarshavende chefredaktør Lisbeth Knudsen og bidrag af blandt andet adm. direktør i LEGO, Jørgen Vig Knudstorp.

En af bogens pointer er, at hvis man ikke er en midaldrende mand med en fortid på Herlufsholm, må man selv skabe sig det netværk, der åbner karrierevejen. Og at den feminine tilgang til netværk i fremtiden vil skabe resultater, der giver de gamle drenge baghjul!

Susanne Hoeck - Netværk - Rosinante - 249 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version