10/11-2008

Flere suveræne salater


Flere suveræne salater

Salatsøstrene slår til igen: Sonja Bock og Tina Scheftelowitz har føjet nye opskrifter til deres kendte og elskede klassikere. Bogen indeholder salater med de elskede bagte rodfrugter, salater med rødbeder, spelt, tomater, asparges og meget mere. Både lette salater og fyldige salater med og uden fisk og kød.

Hver eneste salat i kogebogen er en oplevelse i sig selv. Det kan være en uventet råvarekombination, en ny og spændende ingrediens eller ganske enkelt en vidunderlig smag. Der er tænkt over fedtprocenten i opskrifterne, idet creme fraiche 18 % er erstattet med græsk yoghurt 10 %. Dels er smagen bedre, dels er fedtprocenten lavere. Og der er lagt stor vægt på at bruge sæsonens friske råvarer, ligesom rodfrugter, kål og kombinationen af frugt og grønt er højt prioriteret og har fået hver sit afsnit i bogen.

Kogebogen har masser af opskrifter på suveræne salater til frokoster, aftensmad, natmad og morgenmad. Og på flere brillante buffeter til alle årets fester, pigefrokoster, herremiddage, brunch, den asiatiske fest, den arabiske aften m.v.

Flere suveræne salater - Sonja Bock & Tina Scheftelowitz - Politiken - 169 kr. 


 


 


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version