16/11-2008

Body shape bible


Body shape bible

 Stileksperterne Trinny Woodall & Susannah Constantine beskriver 12 typiske kvindelige kropsformer og giver gode råd om, hvordan man klæder sig bedst (og værst) i forhold til hver enkelt kropstype.

Hvilken kropstype er du? Vi kender alle sammen æble- og pæreformen, men hvad med alle de andre kropstyper, dem midt i mellem eller med lidt af det hele?

Trinny og Susannah har identificeret de 12 typiske kvinde-kropstyper, og for hver enkelt kropstype gælder det, at det er proportionerne, der er afgørende for, om man ser godt ud - ikke om man er small, medium eller x-large.

Med helt almindelige kvinder som modeller gennemgår Trinny og Susannah hver enkelt kropstype og viser, hvordan man bedst vælger og sammensætter tøj til hver af dem.

De viser de mest almindelige tøj-fejltagelser og de tre bedste ´look´ til hver type. De udvælger ti stykker tøj, der kan fungere som basis-garderobe for hver type og viser, hvordan man kombinerer og udbygger med andet tøj. Endelig giver de gode tips til, hvordan man får det bedste ud af det, man allerede har: Hvordan man kan bruge de dyre fejlkøb og alt det, der bare aldrig rigtig sad rigtigt, på en helt ny måde.

Sidst, men ikke mindst indeholder bogen et omfattende register over de bedste tøjbutikker, -kæder, lagersalg, skønheds-, frisørsaloner og andre must have-adresser i København, Århus, Aalborg og Odense, samt i en række udvalgte byer i Europa.

 Body shape bible - Trinny Woodall & Susannah Constantine - Borgen - 299 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version