16/11-2008

Management by football


Management by football

 Management by football er en bred og underholdende ledelsesbog, der henvender sig til de ca. 250.000 private og offentlige ledere i Danmark.

Moderne virksomhedsledelse kræver, at lederne er målrettede, at de kan udvikle succesfulde strategier, at de er fleksible, at de kan spotte talenter og tiltrække de rigtige medarbejdere, at de kan coache de samme medarbejdere og endelig at de er velorienterede om, hvad der rører sig hos konkurrenterne.

Hvis der er nogle, der lever op til de krav, så er det de professionelle cheftrænere i europæisk topfodbold. Bogen tager udgangspunkt i deres verden. Det er et af de sværeste ledelsesjob at besidde og det er forankret i et miljø, der er præget af ultrahård konkurrence. Alle præstationer måles og vejes og stilles til skue for millioner af fans og interesserede weekend efter weekend. En foldboldtræner skal så at sige aflevere årsregnskab hver uge.

Bogen er bygget om omkring cases med udgangspunkt i fodboldens verden. Udgangspunktet er virkelige situationer, som sættes i relation til almindelige ledelsesproblemer. Det er faktisk nemt at drage paralleller fra fodboldens verden til ledelsesmæssige problemstillinger, og mange vil kunne nikke genkendende til de eksempler, der beskrives.

Bogen bygger i vid udstrækning på interviews med trænere og spillere som sir Alex Ferguson (Manchester United), Michael Laudrup (Getafe CF), Morten Olsen, José Morinho (Inter/Chelsea), Kim Vilfort, Frank Arnesen, Peter Schmeichel. 


Management by football- Peter Boris Kreilgaard & Henrik Aage Sørensen - Nyt Nordisk - 249 kr.

-


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version