16/11-2008

Førstehjælp til travle medarbejdere


Førstehjælp til travle medarbejdere

Er du en tidsoptimist,tidspessimist eller tidsrealist ? Det kan du finde ud af ved at læse denne bog. Du får også en lang række praktiske og enkle værktøjer over, hvordan du f.eks. bliver kvinde over din egen tid, lærer at sige fra - og får et realistisk forhold til tid og opgaver. På den måde tid kan du finde den rigtige balance mellem arbejdsliv, familieliv og egentid.

Kan du ikke overskue arbejdsdagen i morgen? Eller går dine planer for dagen altid i vasken af tilkommende hasteopgaver i løbet af dagen? Og kunne du tænke dig at gøre noget ved det?

Hvis ja, er du ikke alene! Verden er fyldt af mennesker, som gerne vil undgå at have travlt hele tiden og samtidig ønsker at bevare eller forbedre sine resultater på arbejde. Men hvordan gør man lige det?

Trine Koldings nye bog viser vejen. Førstehjælp til travle medarbejdere gør op med tabuer og sætter fokus på, hvorfor vi har så travlt. Bl.a. gør bogen op med myten om, at travlhed altid er godt.

Samtidig får du en lang række konkrete værktøjer og idéer til, hvordan man kan gøre op med den evindelige travlhed og samtidig få eller rettere tage sig tid.


Bogen er er i et praktisk og lille handy format er konkret, praktisk og meget anvendelig, når du vil tage et check på dit arbejdsliv - og hvordan det harmonerer med resten af dit liv.

Førstehjælp til travle medarbejdere - Trine Kolding - Gyldendal - 199 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version