19/11-2008

Befri dit arbejdsliv


Befri dit arbejdsliv
Er du stresset og har svært ved at få dit arbejdsliv til at hænge sammen med den øvrige tilværelse ? Mange ønsker større fleksibilitet og mere tid sammen med børn og familie. Det får mange til at tage deres arbejdsliv op til revision og stille sig selv spørgsmålet: kan jeg ikke gøre det anderledes? Denne bog giver svaret: jo, det kan du sagtens!

Denne bog giver svaret: jo, det kan du sagtens! Vi er på vej væk fra en medarbejderkultur, hvor alle arbejder fra 8 til 16. Arbejdslivet må i stigende grad tilpasse sig individuelle behov, og flere og flere unge vælger at starte egen virksomhed.

Befri dit arbejdsliv er en guide til andre måder at sammensætte sit arbejdsliv på. Bogen består af seks kapitler, som hvert præsenterer de forskellige alternativer: freelancer/fri agent, egen virksomhed med ansatte, starte virksomhed på nettet, at være to om at dele en stilling, at vælge deltidsansættelse og vikar- eller projektansættelser.

Hvert kapitel indeholder interviews med kvinder, der har skabt et anderledes arbejdsliv, bl.a. Caroline Søeborg Ahlefeldt (tidl. administrerende direktør i designvirksomheden OeO, nu bestyrelsesmedlem i en række virksomheder samt foredragsholder), Gitte Rabøl & Mette Davidsen-Nielsen (tidl. chefer for DR2) og Vigga Svensson (tidl. redaktør på TV2 Zulu, nu designer og medstifter af børnetøjsfirmaet Katvig). Alle kapitler afsluttes med en række gode råd til læseren.

Bogen er et konkret og anvendeligt redskab for kvinder, som overvejer et andet arbejdsliv end 8-16-ansættelse.

Befri dit arbejdsliv - Louise Reseke - Rosinante & Co - 249 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version