27/12-2006

Mysteriet på kunstauktionen


Mysteriet på kunstauktionen
Dagen før en stor kunstauktion til fodel for et børnehospital får auktionsleder Henrik Hammer et chock... En del af de kendte mesterværker, som er doneret af forskellige museer verden over, er blevet stjålet og erstattet med forfalskninger!

Man kan dog se forskel, og her kan et par skarpe øjne, være til hjælp. Bogen er tilrettelagt sådan, at mindre børn kan kigge med på de enkelte kunstværker udfra princippet ´Find fem fejl´. Større børn kan opklare gåden.

Planen er, at man sammenligner billederne med gengivelsen af de originale værker i kataloget. Måske kan du finde det afgørende spor, afsløre forfalskningerne og fælde svindlerne. Vil du afsløre tyvene ?

Mysteriet på kunstauktionen er lavet i samarbejde med Kunsthalle i Hamborg, The National Gallery i London, Museé d´Orsay i Paris, Museum of Fine Arts i Boston og Prado i Madrid. Samtidig med at man følger tyvenes spor, får man noget at vide om kunstnere, malerier, perioder, stil og teknik - en sjov og spændende introduktion til 34 mesterværker - fascinerende for enhver med billedglæde! Værkerne repræsenterer et udvalg af forskellige kunsthistoriske genrer.


Mysteriet på kunstauktionen af Anna Nilsen - Lamberth - 299 kr.

 Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version