19/01-2009

Gastronomien i Danmark


Gastronomien i Danmark
Er du nysgerrig på mad og historier om råvarer,restauranter og kokke i Danmark ? Så er Gastronomien i Danmark noget for dig. Vil du yderligere gerne vide, hvordan (mad)tendenserne har udviklet sig de sidste 20 år - en udvikling der har betydet, at Danmark nu har en restaurant blandt verdens 10 bedste, ja så kan du læse om det her.

Dansk gastronomi har gennemgået en rivende udvikling de sidste tre årtier. Aldrig har der været så meget fokus på maden som kunstform som i dag, og aldrig har vi haft så mange gode restauranter og så mange dygtige og ambitiøse kokke i Danmark, som netop nu. Med Noma placeret som nummer ti på listen over verdens bedste restauranter, og med en stigende interesse for nordisk mad, har også udlandet fået øjnene op for, at vi i Danmark har en helt særlig status inden for det gastronomiske felt.

Bent Christensen historien om gastronomiens udvikling, om de folk, fødevarer og tendenser, der har været med til at skabe den platform, som den danske gastronomi opererer ud fra i dag. Om hårdt arbejde, store ambitioner og krøllede personligheder, der til sammen har skabt en unik grobund for skaberglæder og velsmag rundt omkring på alle landets bedste restauranter.

Gastronomien i Danmark - Bent Christensen - L & R - 600 kr.

Tilbage




© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version