21/01-2009

Slank dig let


Slank dig let
Slank dig let tilbyder en ny vej til et succesfuldt vægttab. Du får værktøjer til at bryde med årsagen til, hvorfor du ikke spiser optimalt, selvom du godt ved, hvad du skal spise for at tabe dig.

Kort sagt, det handler om at tænke i nye baner og vide, hvorfor du spiser for meget, ændre dine vaner, mærke kærligheden til dig selv," stoppe med at spise på følelser, sørge for at dække dine behov uden mad, spise, når du er sulten og stoppe, når du er mæt.

Slank dig let handler ikke om mad - altså ingen snak om kalorier, kostplaner og madopskrifter. Men gennem øvelser og praktiske råd lærer du bl.a. at optimere dit vægttab ved at holde op med at spise, når du er mæt.

Mange er for fokuserede på slankeopskrifter og motion, når de skal tabe sig. Men et succesfuldt vægttab kræver også mentale værktøjer. Overvægt opstår, når vi bruger mad til at dække behov, der rækker udover behovet for at blive mæt. Vi spiser, når vi er stressede, udkørte, vrede, utrygge og ensomme. Vi spiser også for at opnå trøst, nydelse, velbehag og hygge. En slankekur kan derfor føles som et stort afsavn, når man ikke længere kan bruge mad til at have det godt.

Bogen giver dig desuden konkrete metoder, der hjælper dig til at knække koden til, hvordan du holder en stabil vægt, også efter dit vægttab.


Slank dig let
- Marie Steenberger & Camilla Holst - Politiken - 250 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version