14/01-2007

Spillet


Spillet

I Spillet dykker Neil Strauss dybt ned i en bizar verden af ‘score-kunstnere’ – mænd, der bruger den tid, andre mænd bruger på at se fodbold, til at udvikle og finpudse teknikker til at forføre kvinder med.  Egentlig skulle han have skrevet en håndbog baseret på en mængde materiale om, hvordan man scorer kvinder, som hans forlagsredaktør havde fundet på nettet, men i stedet blev han så opslugt af miljøet, at han i to år tilsidesatte alt og alle. I de to år forvandlede han sig fra en radmager skribent, der var ved at blive skaldet, til den hurtigt-tænkende, besnærende Style, hvis karakter er uimodståelig for kvinder; halvt psykolog, halvt tryllekunstner.


Spillet kaldes en forførelsesmanuel. Hvis du gerne vil have et indblik i, hvordan nogle mænd scorer kvinder, kan du gøre det i denne bog. Vær forberedt på ubehagelige overraskelser og kvalmeanfald, for dette er ikke en bog skrevet med kærlighed, men med en lettere kynisk ironisk hånd. Nogle vil elske den. Andre vil hade den.


Spillet - af Neill Strauss - Bazar - 299 


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version