18/03-2009

JA! Sådan frigiver du din kreativitet


JA! Sådan frigiver du din kreativitet
Denne bog vil gøre dig mere kreativ. Ikke ved at lære dig en masse teknikker, men ved at lære dig hvad kreativitet egentlig er, og hvordan kreativ tænkning fungerer i praksis.

Kreativ tænkning handler nemlig ikke om teknikker. Det handler om en særlig indstilling. Til en selv, til de andre og til det materiale, man arbejder med. En indstilling som er åben, fleksibel, spontan og legende. Uden den er der slet ingen kreativitet, for uden den får man ikke aktiveret de dele af hjernen, hvor de kreative processer finder sted.

Formålet med bogen er at forklare, hvad denne kreative indstilling vil sige, og hvad man kan gøre for at blive bedre til at indtage den. Eller mere specifikt: Hvad du kan gøre. For det er jo din kreativitet, det handler om.

Bogen bygger på nogle af de nyeste erkendelser inden for kognitions- og neuronvidenskaben og forener dem i en forståelse af kreativitet, som inddrager hele samspillet mellem hjerne, krop, følelser og tanker. Dette fører til en tilgang til det kreative arbejde, som er fuldstændig ligetil for enhver, der har været barn engang, men som samtidig udspringer af radikal nytænkning på området.

JA! Sådan frigiver du din kreativitet - Ernest Holm Svendsen - Gyldendal- 199 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version