25/03-2009

Køkkendagbogen


Køkkendagbogen
Køkkendagbogen er en af den slags bøger, der både inspirerer til madlavning ikke bare af nye og spændende opskrifter, men den også giver lyst til at give sig i kast med gode gamle klassikere. Bogen følger årets gang og er inddelt i 12 kapitler, der hver især giver inspiration til både hverdage og fester. Måned for måned får du madopskrifter, praktiske råd, tips til hus og have og ideer til dekorationer.

Uanset om du går op i gode og gamle retter som f.eks. tarteletter med høns i asparges og rarbaberkompot eller ny og spændende retter som æblepizza og citronmarineret laks med agurk/radisecreme

Anette Eckmanns store kærlighed til madlavning og alt hvad der har med natur og årets gang af gøre, lyser ud af alle siderne i denne bog. Netop fordi Anette Eckmann fortæller om højtider og traditioner og knytter mad og drikke sammen med dem, er bogen så meget desto mere end "blot" en kogebog. Den følger også tidens trend med at spise mad, der er i sæson. Mad der sparer olie og co2, fordi der ikke skal flyves ingredienser ind, men også mad der smager bedst. For mad af sæsonens varer har ganske enkelt mere smag.

Hvis du kun skal have en kogebog, er dette bogen. Er den en blandt flere kogebøger, vil Køkkendagbogen være den, du altid vender tilbage til.

Køkkendagbogen - Anette Eckmann - L & R - 249 kr.

Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version