14/01-2007

Casa Azul - en historie om kunstneren Frida Kahlo


Casa Azul - en historie om kunstneren Frida Kahlo

Kender du det at vågne og ikke vide, hvad der er drøm og hvad der er virkelighed? Sådan er historien om den mexicanske maler Frida Kahlo, der møder børnene Marie og Victor, som er rejst til Mexico Ciry for at lede efter deres mor. Ligesom Frida Kahlos billeder oplever man uvirkelige og fascinerende ting i Casa Azul - 'Det blå hus' som er kunstneren Frida Kahlos Hjem.

I den spændende surrealistiske fortælling hører man om gamle aztekiske guder, fribrydning, gadebørn den blinde guitarist Viejo Ojoton og Fridas talende abe Fulang. Frida Kahlo har malet flere billeder af sig selv sammen med sine kæledyr. Hun har bl.a. aberne Fulang og Chang og Caimito de Guayabal. Caimito ser du sammen med en sort kat i 'Selvportræt' 1940, hvor hun skildrer sig selv iført en krave af torne med vedhæng af en død kolibri.

Serien KUNST-KIG er en introduktion til verdenskunstens mesterværker på en anderledes, ny og let læst måde, hvor udvalgte kunstnere bl. a. Georgia O'Keeffe, Frida Kahlo og Leonardo da Vinci præsenteres i en form hvor konkrete facts om kunstnerens liv og værk flettes sammen i en fortælling.

Bøgerne er rettet mod børn og unge, der gerne kan introduceres via fortælling til kunst - og til voksne, der gerne vil læse en god historie.

Casa Azul - Laban Carrick Hill - Lamberth - 349 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version