04/05-2009

Vegetarisk vellyst - find dit grønne punkt


 Vegetarisk vellyst - find dit grønne punkt
Uanset om du er fuldtids-vegetar, tænker på klimaet, vil spise grønt eller bare gerne vil spise sundt, så kan du fåbehovet dækket i denne bog. Der er ikke noget frelst over kogebogen, som gerne vil gøre op med fordommen om, at sund mad og velsmag er modsætninger.

Når man ser på opskrifterne i Vegetarisk vellyst, lægger man faktisk slet ikke mærke til, at der ikke er noget kød eller fisk. Det gør man ikke, fordi fotos af maden og opskrifterne ser så lækre ud, at mundvandet ganske enkelt stiger.

Bogen rummer også et sæsonskema for frugt og grønt - både fra friland og fra drivhus, hvis du gerne vil planlægge. Det er endnu en måde at være grøn på - at bruge sæsonens frugter og grøntsager, der smager bedre end de energikrævende indfløjne fra Sydafrika, Sydamerika eller Israel.

Uanset hvilken slags mad, man holder af, vil man kunne finde en ret, der får den gastronomiske vellyst til at stige. Vegeratisk vellyst kan meget vel gå hen og blive det 21. århundredes nye grønne mad-bibel.Vegetarisk vellyst - find dit grønne punk
- Tina Scheftelowitz & Christine Bille Nielsen - Politiken - 249 kr.

Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version