04/05-2009

Magi, mirakler og stjernedrys


Magi, mirakler og stjernedrys
Hvem vil ikke gerne have lidt mere magi i hverdagen ? Eller nogle mirakler ? Det lyder forjættende. Spørgsmålet er, om man kan definere og beskrive magi og mirakler - og sætte det på en formel og ad den vej få det ind i sit liv ? Denne bog vil gerne inspire til mere magi og flere mirakler i hverdagen.

Den rummer en række historier fra forfatterens liv, som er små positive hverdagsbilleder. Om man opfatter hverdagsbillederne som et udslag af magi, må være op til den enkelte. Jeg forstår forfatterens intention, og der er ganske rigtigt for få danske bøger, der beskriver magien i hverdagen.

Denne læser fandt desværre ikke magien i denne bog. Den er for villet og for personlig til, at den løfter sig op på det almene plan, der gør den vedkommende. Det kan også undre, at stort set alle kapiteltitler ender med et udråbstegn. Dermed mister udråbstegnet sin mening. Men bogen kan være en god begynder-bog for læsere, der netop er begyndt deres søgen efter mening.

Magi, mirakler og stjernedrys - Anne Damgaard Sørensen - Stjerneanis - 149 kr.


Tilbage


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version