14/01-2007

Det mystiske dyr - en historie om kunstneren Leonardo da Vinci


Det mystiske dyr - en historie om kunstneren Leonardo da Vinci

Leonardo da Vinci er en af den vestlige verdens største kunstnere. Han malede og opfandt utænkelige ting. Han er også maler af verdens mest kendte maleri, den mystiske og uudgrundelige, Mona Lisa. Selv den dag idag, næsten 500 år efter hans død, betragtes han som en af de største kunstnere, der har levet i den vestlige verden.


Men Leonardo havde også lyst til at udvikle og opfinde på andre områder. Utallige skitsebøger viser, at han besad stor viden om menneskekroppen. Han opfandt hidtil utænkelige projekter bl. a. søgte han at finde frem til en måde, hvorpå mennesket kunne flyve. Det lykkedes aldrig, men hans skitser viser, at han havde forstået princippet i at holde svævefly i luften. Det mystiske dyr er en fortælling af fakta og fantasi - og en rejse i tid.

Serien KUNST-KIG er en introduktion til verdenskunstens mesterværker på en anderledes, ny og let læst måde, hvor udvalgte kunstnere bl. a. Georgia O'Keeffe, Frida Kahlo og Leonardo da Vinci præsenteres i en form hvor konkrete facts om kunstnerens liv og værk flettes sammen i en fortælling.


Bøgerne er rettet mod børn og unge, der kan introduceres via fortælling til kunst - og til voksne, der gerne vil læse en god historie.


Det mystiske dyr - af Mike Resnick - Lamberth - 349 kr.


Tilbage


© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version